За нас

В полите на Родопи, на 14 километра от град Пловдив, в центъра на град Куклен, се намира нашето патиланско царство.

Здравейте, малки и големи!

Занималня Патиланци е лятна целодневна занималня за деца от завършена предучилищна група до завършен четвърти клас. 

  • Занималнята разполага с прохладни в летните жеги класни стаи, съвременно обзаведени, разполагащи с подходящата техника и удобства.
  • Огромен двор с невероятна беседка от 100 кв.м., където нашите патиланци играят, творят, учат и всичко това с контролиран достъп.

 

Нашата история

Подтикнати от идеята да създадем място, в което децата да прекарват лятните си ваканции, да играят, създават нови приятелства, но и учат нови и интересни неща, през 2020 г. се роди занималня Патиланци. За няколко години тя се превърна в любимо място на малки и големи, осигуряваща занимания за нашите патиланци, в същото време в помощ на родителите им.

Философия и мисия

Нашата философия е да дадем на децата балансирано и разнообразно ежедневие в занималнята, да развиваме различни умения, които да разгърнат потенциала на всяко дете. А мисията – да успеем да заинтригуваме всяко дете и то да открие интересни и полезни занимания с нас! Вярваме, че Патиланци е домът на новите приятелства, сплотените екипи, отборните игри и безброй предизвикателства!

Ние помагаме на вашите деца смело да изследват света, да растат уверено в него и да придобиват и поддържат полезни навици!

Какво предлагаме

• Целодневни занимания, водени от опитни педагози.
• Дружелюбна атмосфера и чиста среда.
• Просторен двор за занимания на открито с красива беседка.
• Децата учат, творят, играят и изграждат полезни навици.

|

Патиланските родители за нас

Страхотно място, което предлага разнообразни дейности и просторен двор за игра 🙂 преподавателите са грижовни и усмихнати 🙂 детето ми посещаваше занималнята с желание и благодарение на преподавателите там напредна с четенето на книжките за през лятото! С удоволствие ще се върнем там и другото лято 😊🌷…

От мое име и от името на дъщеря ми искаме да благодарим на целия екип на Занималня „Патиланци“ за безценната работа, за индивидуалния подход към децата, за доброто отношение и разбиране, за вашите усилия, за огромния ви принос при реализацията на вълнуващи и креативни уроци с приложно значение, за прекрасното настроение, което ежедневно доставяхте на вашите ученици.
Пожелаваме ви много здраве, светли идеи, просперитет, професионален растеж и развитие, оптимизъм и позитивност.

Прекрасно място за децата през лятото. Имат разнообразни занимания всеки ден. Децата се чувстват спокойни, забавляват се, творят, играят и учат.